Goede doelen

MET ELKAAR,

VOOR ELKAAR...De opbrengst van de beurs wordt geschonken aan goede doelen, die voor elke beurs opnieuw worden vastgesteld. Ons streven is goede doelen in ons eigen dorp en het liefst een relatie met kinderen.


De afgelopen jaren hebben we onder andere Zwembad De Abelen, de ijsbaan, de timmerclub, de kerstwandeling, de basisscholen, Stichting Alleengaanden, De Bambihof, Fun Diving, Crisisteam Swifterbant, Jongerenbelang Swifterbant, Het Pluspunt, De Zonnebloem, Cake voor kids, vrouwenvereniging Taveno, Meerpaal Malletband, Amor Musea en de voedselbank gesteund.

De opbrengst van de najaarsbeurs van 2019 is gegaan naar: Cake voor kids, speelgoedbank Sinterklaasactie en we hebben een steuntje in de rug gegeven aan mensen die het konden gebruiken in de vorm van waardebonnen die besteed konden worden tijdens de voorjaarsbeurs.

Verkopers kunnen ervoor kiezen niet verkochte spullen aan een goed doel te schenken. De afgelopen jaren gingen de spullen naar Afrika en Oost Europa.


Mocht u een goed doel zijn of kennen die een gift goed kan gebruiken, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Uw aanvraag moet wel voldoen aan een aantal wensen van onze kant:

• De gift is bestemd voor een organisatie in Swifterbant

• In de aanvraag moet duidelijk aangegeven worden waar de gift voor gebruikt gaat worden.

Wat wilt u graag aanschaffen, waarvoor en wat zijn de kosten hiervoor.

Kunt u aan onze wensen voldoen, laat het ons dan weten.

Wellicht is uw goede doel wel HET goede doel voor de volgende beurs..

ELK KIND EEN TAART


"Een kind hoort zijn/haar verjaardag te vieren met cadeautjes en taart. Helaas is dit niet in elke gezin mogelijk. Dankzij jullie gift kunnen we meerdere kinderen alsnog blij maken met een mooie taart. "
AMOR MUSAE


"Dankzij de gift van de Tweedehands kinderkleding & speelgoedbeurs Swifterbant hebben onze jeugdige baritonspelers nieuwe tassen voor hun instrumenten gekregen. Met deze gigbags kunnen ze hun instrumenten beter vervoeren. "


Namens Amor Musae: bedankt!

55 JARIG JUBILEUM


"Wij bestaan in seizoen 2018/2019 al 55 jaar. Dit willen wij vieren, exacte plannen zijn er nog niet, maar we willen hier toch een feestelijk tintje aan geven. Dankzij jullie mooie gift zal het een mooi feestje worden. Dankjullie wel!"