Aanmelden verkoop

AANMELDEN

VERKOOP

Puilt je kast uit met te kleine kleding of kleding die niet gedragen wordt, verkoop deze dan op de kledingbeurs. Vraag gratis een beursnummer aan, waarmee je maximaal 150 artikelen kan aanbieden voor de verkoop.

 

Vanaf 3 september om 9.00 uur kan je via het opgave formulier een beursnummer aanvragen. Aanvragen voor deze datum en tijdstip worden niet in behandeling genomen. Zet het in je agenda zodat je op tijd bent, want op=op.

 

Na je aanmelding op 3 september na 9.00 uur wordt zo spoedig mogelijk je bevestigingsmail met daarin je beursnummer en beurslijsten verzonden. Mocht je geen mail ontvangen hebben, kijk dan in de SPAM-box. Dit gebeurt nog wel eens bij een gmail- en hotmailaccount.

 

 

Belangrijke data:

Inleveren spullen: vrijdag 2 oktober 2020

                             beursnummer 701 tm 770 18:45 tm 19:05 uur

                             beursnummer 835 tm 899 19:05 tm 19:30 uur

Verkoop:               zaterdag 3 oktober 2020, 09:00 - 12:00 uur

Ophalen spullen:  zaterdag 3 oktober 2020, 19:00 - 19-30 uur

Spullen die niet opgehaald worden gaan naar het goede doel.

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte spullen.

 

 

 

Mocht je toch geen beursnummer hebben kunnen bemachtigen, kan je je altijd nog opgeven als vrijwilliger, dan ben je altijd verzekerd van een beursnummer.

 

Beursregels:

De beurs draait volledig op vrijwilligers. Een groep dol enthousiaste mensen waar we super trots op zijn. We willen er graag voor zorgdragen dat het werk leuk blijft voor ze, daarom hebben we een aantal aandachtspunten op papier gezet. We gaan er van uit dat ook jij deze punten aandachtig doorleest.


 

 

 

 
 
 
 
 
 
Ja gezellig! Informeer me over de mogelijkheden
Ja gezellig! Ik geef me op via de website
Nee helaas...
 
Ja, graag!
Nee, dankjewel...
Ik ontvang de nieuwsbrief al
 
Ja