Goede doelen

De opbrengst van de beurs wordt geschonken aan goede doelen, die voor elke beurs opnieuw worden vastgesteld. Ons streven is goede doelen in ons eigen dorp en het liefst een relatie met kinderen.

De afgelopen jaren hebben we onder andere Zwembad De Abelen, de ijsbaan, de timmerclub, de kerstwandeling, de basisscholen, Stichting Alleengaanden, De Bambihof, Fun Diving, Crisisteam Swifterbant, Jongerenbelang Swifterbant, Het Pluspunt, De Zonnebloem en de voedselbank gesteund.

De opbrengst van de voorjaarsbeurs van 2018 is gegaan naar: De Bambihof, Pluspunt en groep 8 van De Branding en we hebben een steuntje in de rug gegeven aan mensen die het konden gebruiken in de vorm van waardebonnen die besteed konden worden tijdens de voorjaarsbeurs.

Verkopers kunnen ervoor kiezen niet verkochte spullen aan een goed doel te schenken. De afgelopen jaren gingen de spullen naar Afrika en Oost Europa.

Mocht u een goed doel zijn of kennen die een gift goed kan gebruiken, vragen wij u contact met ons op te nemen. Uw aanvraag moet wel voldoen aan een aantal wensen van onze kant:
• De gift is bestemd voor een organisatie in Swifterbant
• In de aanvraag moet duidelijk aangegeven worden waar de gift voor gebruikt gaat worden. Wat wilt u graag aanschaffen, waarvoor en wat zijn de kosten hiervoor.
Kunt u aan onze wensen voldoen, vul dan onderstaande gegevens in.
Wellicht is uw goede doel wel HET goede doel voor de volgende beurs..